Wie zijn wij

Over House of Vitality

Mijn naam is Marcella de Vries (1978), leefstijlcoach en eigenaar van House of Vitality.

Na 15 jaar  werken in de financiële industrie en een mooie carrière tot Chief Risk Officer, heb ik in 2015 het roer omgegooid en me volledig omgeschoold tot coach, leefstijlcoach en vitaliteitstrainer. Een beroep dat me dankbaar maakt en veel voldoening geeft. Hoe mooi is het om mensen te kunnen helpen om gezondere keuzes te maken en zich weer energiek, gezond en vitaal te voelen?

Als zelfstandige merkte ik al snel dat het huren van ruimtes voor groepssessies of coachgesprekken behoorlijk lastig is. Ruimtes zijn vaak duur of qua sfeer niet echt prettig om in te werken.

Daarnaast miste ik als zelfstandig ondernemer ook het samenwerken met collega’s. Het elkaar motiveren en inspireren. Samen mooie dingen bedenken en doen.

Daarom heb ik House of Vitality bedacht en gerealiseerd. Samen met mijn collega Merove, hebben wij het authentieke pand aan het Melkpad omgetoverd tot een prachtige werkplek.

Betaalbaar, maar wel met alles erop en eraan.

Mijn doel met House of Vitality is om coaches, trainers en zelfstandigen te ondersteunen en samen te laten werken om zoveel mogelijk mensen vitaler en gezonder te laten worden.

– Marcella de Vries

Mijn naam is Merove van Asselt, Manager Operations bij House of Vitality.

Al van jongs af aan ben ik zelfstandige en ondernemer. Ik was jarenlang eigenaar van meerdere restaurants en ben een paar jaar geleden op een reflectiemoment gekomen waarin ik me afvroeg wat ik nog meer zou willen doen.

Toen Marcella mij voor het eerst vertelde over House of Vitality, hoefde ik geen seconde te twijfelen om hier een rol in te spelen. Ik hou van organiseren, structureren en zorgen. Al bij de verbouwing zagen we dat we goed met elkaar konden samen werken en elkaar aanvulden. Zo hebben we zonder aannemer de verbouwing succesvol laten verlopen, binnen de tijd en budget die we gepland hadden.

Bij House of Vitality zorg ik dat alles goed loopt. Dat we goed bereikbaar zijn, dat de boekingen kloppen en dat de gasten zich prettig voelen. Andere ontzorgen is wat ik graag doe en waar ik goed in ben. Daarnaast ben ik creatief en denk ik graag mee met de gasten over hun wensen en hoe we daaraan kunnen voldoen.

 

– Merove van Asselt

“An amazing space, peaceful and filled with love in the little details”

~ Launch Education Advisors