Werkplekken

Vergaderingen

House of Vitality leent zich uitstekend voor vergaderingen, workshops, trainingen en fotoshoots. Gezonde catering behoort hierbij tot de mogelijkheden. Tevens is het mogelijk om het hele pand af te huren voor bijvoorbeeld retraites, trainingen of bedrijfsdagen.

De boardroom op de eerste verdieping is geschikt voor maximaal 14 personen. Prijzen vanaf 150 EUR per dag. Informeer voor beschikbaarheid en mogelijkheden bij onze manager operations (merove@houseofvitality.net) of mobiel:06-29054094

Over ons

House of Vitality is de leukste werkplek en een bruisend vitaliteitscentrum in Midden-Nederland.

House of Vitality biedt verschillende sfeervolle werkplekken, coachruimtes en trainingslokalen, voorzien van alle moderne gemakken. Ideaal voor zzp-ers, coaches en trainers.

Vanuit House of Vitality organiseren wij verschillende activiteiten op het gebied van vitaliteit en gezondheid. Ben je op zoek naar begeleiding, wil je meer weten over vitaliteit of wil je je eigen vitaliteitsdag samenstellen, dan ben je hier aan het juiste adres.

Je vindt ons in hartje Hilversum, midden in de groene regio ’t Gooi, en goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.

Je bent van harte welkom!

Plan een intake gesprek